Skip to content

Taarten en cupcake workshops

Cupcake & Co beëindigt haar activiteiten aan de Huigbrouwerstraat per 1 maart 2015. Er worden voorlopig geen nieuwe workshops meer georganiseerd. Het ligt in de bedoeling deze op termijn weer te organiseren. Wij raden u aan onze Facebook pagina  in de gaten te houden.

Workshops taarten en cupcakes bij Cupcake & CoHet maximum aantal deelnemers voor de meeste workshops is 8 personen (vanaf 6 personen), maar bent u met een grotere groep dan kunnen we de mogelijkheid bespreken om in ons “petit restaurant” de workshop te houden.

Naast de geplande workshops, komen er ook themaworkshops die gaan plaatsvinden rondom de feestdagen of aan de vooravond van een nieuw seizoen, zoals de lente/zomer/herfst & de winter.

Wij merken dat u blij wordt van onze inrichting, vooral het “Fifties” gedeelte op de 1e etage trekt heel veel belangstelling. Tegen een relatief kleine vergoeding kunnen wij deze ruimte ter beschikking* stellen, hetzij voor een bespreking of voor een gezellig samenzijn.

Natuurlijk houden wij u van de vaste “workshops” en “events” op de hoogte. Als u vragen heeft, kunt u ons te allen tijde een email sturen of kunt u ons ook bellen tijdens de openingsuren.

*Tegen een overeen gekomen tarief, afhankelijk van de samenstelling van de groep en tijdsduur.

[ic_add_posts category=’workshops’]

www.scriptsell.net