Workshops

Taarten en cupcake workshops

Cupcake & Co beëindigt haar activiteiten aan de Huigbrouwerstraat per 1 maart 2015. Er worden voorlopig geen nieuwe workshops meer georganiseerd. Het ligt in de bedoeling deze op termijn weer te organiseren. Wij raden u aan onze Facebook pagina  in de gaten te houden.

Workshops taarten en cupcakes bij Cupcake & CoHet maximum aantal deelnemers voor de meeste workshops is 8 personen (vanaf 6 personen), maar bent u met een grotere groep dan kunnen we de mogelijkheid bespreken om in ons “petit restaurant” de workshop te houden.

Naast de geplande workshops, komen er ook themaworkshops die gaan plaatsvinden rondom de feestdagen of aan de vooravond van een nieuw seizoen, zoals de lente/zomer/herfst & de winter.

Wij merken dat u blij wordt van onze inrichting, vooral het “Fifties” gedeelte op de 1e etage trekt heel veel belangstelling. Tegen een relatief kleine vergoeding kunnen wij deze ruimte ter beschikking* stellen, hetzij voor een bespreking of voor een gezellig samenzijn.

Natuurlijk houden wij u van de vaste “workshops” en “events” op de hoogte. Als u vragen heeft, kunt u ons te allen tijde een email sturen of kunt u ons ook bellen tijdens de openingsuren.

*Tegen een overeen gekomen tarief, afhankelijk van de samenstelling van de groep en tijdsduur.

Winter workshop basistaart bekleden 2.0!

Winter Workshop basistaart bekleden 2.0! – zondag 21 december 2014 Zondag 21 december 2014 (13:00 – 16:00) Nog plaats voor 4 personen (vol = vol) Op zondagmiddag 21 december gaan wij onder het genot van een lekker kopje koffie of thee een hele mooie winter/kersttaart maken. Wij gaan hiervoor een 20cm biscuit snijden, vullen, afsmeren […]

Posted in Workshops | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor Winter workshop basistaart bekleden 2.0!

Ouder en kind workshop

Ouder en kind workshop 23 december 2014 Dinsdag 23 december 2014 – (vol). Mochten er meer aanmeldingen zijn zal er nog een extra ouder/kind workshop op de agenda worden gezet Ouder en kind krijgen per stel 2 kleine boltaartjes, die worden gesneden, gevuld en bekleed met marsepein en daarna versierd. Daarnaast zijn er ook nog […]

Posted in Workshops | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Ouder en kind workshop

Basiscursus taartbekleden – datum volgt

Basiscursus taartbekleden Het maximum aantal deelnemers voor de meeste workshops is 8 personen (vanaf 6 personen), maar bent u met een grotere groep dan kunnen we de mogelijkheid bespreken om in ons “petit restaurant” de workshop te houden. Naast de geplande workshops, komen er ook thema workshops die gaan plaatsvinden rondom de feestdagen of aan […]

Posted in Workshops | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Basiscursus taartbekleden – datum volgt