Taarten

Bij Cupcake & Co is het ook mogelijk taarten op aanvraag te bestellen, taarten voor bijzondere gebeurtenissen als geboorte, huwelijk, verjaardagen en andere vieringen. Of gewoon zonder speciale gelegenheid omdat een taart gewoon lekker is! De thema’s en vele mogelijkheden bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek, wij trachten uw wens voor de volle 100% te realiseren. Nu dat wij geen “fysieke” winkel meer hebben is het vooraf wenselijk contact met ons op te nemen via het contactformulier (onder het kopje contact). Het geeft ons dan het idee wat uw wensen zijn als het gaat om de taart en of cupcakes die U eventueel door ons wil laten maken. Natuurlijk kunt U ook telefonisch contact met ons opnemen. Het allerbelangrijkste is veelal de datum dus mocht U al in een vroeg stadium weten dat U een taart wil gaan bestellen neem dan spoedig contact met ons op. Een taart maken kost namelijk het nodige aan tijd in voorbereiding en uitvoering. Met betrekking tot de agenda willen wij het allerliefste “Ja” verkopen, voor U toch zeker niet onbelangrijk! Wees dus op tijd met Uw reservering.
Bezorging in (groot) Alkmaar is gratis, bezorging buiten Alkmaar in overleg.

Bruidstaarten

Bij Bruidstaarten komt er wat meer bij kijken! Bij velen gaat het om de allerbelangrijkste dag van je leven! Betekent dat de gesprekken over een eventuele opdracht nog persoonlijker zijn! Cupcake & Co besteedt enorm veel aandacht aan deze ook voor ons hele speciale opdrachten. Net als alle andere zaken die je voor een bruiloft moet regelen is de Bruidstaart een speciaal onderdeel van het hele gebeuren. Cupcake & Co neemt deze zorg geheel uit Uw handen. U komt met Uw ideeën over smaak en uitvoering, wij komen na een persoonlijk gesprek met een tot in de puntjes uitgewerkt voorstel. Hoe werkt het in de praktijk? U mailt of belt ons en wij maken een 1e afspraak, dat kan bij U thuis, op de trouwlocatie of een andere door U aangegeven locatie. Na het 1ste gesprek volgt het voorstel/offerte en indien dit wordt prijs gesteld kan er een proeverij plaatsvinden – vanaf 50 personen – teneinde het goede gevoel nog meer kracht bij te zetten. Het gaat tenslotte om Uw mooiste dag! Natuurlijk zorgen wij dat Uw (jullie!) Bruidstaart op de trouwlocatie (feestlocatie) wordt afgeleverd. Ook hier geldt: Weet U al de datum schroom dan niet contact met ons op te nemen! Een Bruidsopdracht vergt veel tijd en wij kunnen niet meer dan een bepaald aantal per week/maand aannemen.
Bezorging van een Bruidstaart (en of cupcakes) is gratis. Overigens zijn Bruidstaarten vanaf € 5,00 per persoon en een minimum aantal van 30 personen.

Prijzen

Onderstaande richtprijzen voor taarten gevuld met botercrème en een vruchtenvulling (of andere heerlijke vulling) naar keuze, bekleed met marsepein of fondant. Onze taarten zijn min. 10 cm hoog!!

Bekijk de mogelijkheden en prijzen door het ‘+’teken te klikken
Ronde taarten
Vierkante taarten
Stapel taarten
Bol-, barbie-, of prinsessen taarten
Cupcakes

 

15cm/18 cm taarten en kleiner zijn alleen in combinatie met een stapeltaart/bruidstaart of cupcake tower (aansnijdtaart) te verkrijgen.
meptaartje is alleen in combinatie met een taart te verkrijgen.
bruidscupcakes gaan vanaf €2,75 per stuk, aangezien deze in thema zijn en vaak een luxere afwerking en/of smaak hebben.

Meerprijs voor speciale wensen

Wilt u uw taart nog specialer maken dan de hoge kwaliteit die Cupcake & Co. al levert, of wilt u de taart op tijd en kundig thuisbezorgd krijgen, dan kunnen wij daar uiteraard voor zorgen. Voor de volgende aanvullingen berekenen wij een meerprijs:

  • voor extra boetseren of boetseerwerk geldt een meerprijs, nader te bespreken
  • bruidstaarten v.a. €5.00 per persoon, bij verschillende vullingen in de lagen geld een meerprijs, evenals voor veel boetserwerk.
  • diverse vullingen in de lagen geldt een meerprijs.

 

Deze prijs wijziging is o.a. het gevolg van verhoogde grondstofprijzen!

 

 

 

www.scriptsell.net
Cupcake & Co. Cupcake & Co.