Skip to content
Cupcake and Co Cupcakes

De meeste cupcakes worden gemaakt van een combinatie van boter, suiker, bloem en eieren. Al naar gelang van de beschikbare producten en de creativiteit van de bakker zijn er tientallen varianten mogelijk. Combinaties met fruit, (sap van) citrusvruchten, chocolade en drank zijn niet ongewoon. Met name voor kinderen worden cupcakes vaak versierd. Eigenlijk is alles mogelijk!
Informeer naar de vele mogelijkheden, Cupcakes met toppings in iedere denkbare kleur en of smaak. Voor allerlei gebeurtenissen en evenementen, denk daarbij aan feestdagen, seizoenen en of evenementen. Bij geboorte of huwelijk of gewoon een Feelgood moment thuis op de bank. Het trakteren van cupcakes is al een feestje op zich. Cupcake & Co heeft leuke smaakvolle verpakkingen waardoor het nog wat feestelijker wordt.

Cupcakes voor iedere gelegenheid

De Cupcake Tower is al een hit aan het worden op feesten en partijen, van babyshower tot huwelijk. Voor verjaardagen thuis en of op de zaak.

Als u denkt -ik wil graag Cupcakes in eigen smaak of uitvoering, neem dan contact met ons op. Het is wel zo dat de wat grotere aantallen op bestelling gaan, vraag naar de diverse mogelijkheden. De cupcakes worden door ons vers gemaakt en afgewerkt met de fijnste ingrediënten.

Prijzen

Cupcakes zijn er voor diverse gelegenheden o.a. :

  • wedding en trouwerij
  • baby showers
  • kinderverjaardagen
  • overige thema gerelateerde feesten

Een bestelling heeft meestal een thema en is erg tijdrovend, ook als deze apart worden besteld, buiten de “dag” voorraad om.

Bruids-, cupcake- en themabestellingen vanaf €3,50 (vanaf 10 cupcakes), afhankelijk van afwerking en smaak. “Bruids” Cupcakes worden vaak in combinatie met een aansnijtaartje geleverd. (voor het moment van aansnijden).

www.scriptsell.net