Skip to content

Beste klanten van Cupcake & Co.,

In 2011 zijn wij in Alkmaar gestart met Cupcake & Co. en zijn wij er naar onze mening in geslaagd Alkmaar aan het bakken te krijgen! Veel taart- of bakbenodigdheden hebben hun weg via Cupcake & Co. naar jullie keuken gevonden. Velen hebben bij ons de basis geleerd of de eerder eigengemaakte techniek verfijnd om mooie taarten, met of zonder decoratie, te maken.

 

Wij zijn trots dat zoveel volwassen klanten, als ook kinderen een workshop bij ons volgden of hun kinderfeestje door ons hebben laten verzorgen, waar naar hartenlust cupcakes en taartjes werden gedecoreerd. Ook zijn wij trots op de vele thema/bruidstaarten & cupcakes die wij tot op heden voor een groot aantal klanten hebben mogen maken. Blijkbaar hebben wij het niet zo verkeerd gedaan, want wij werden daarvoor in 2014 ook nog eens uitgeroepen tot “de gezelligste winkel van Alkmaar”! Dankzij onze vaste klantenkring die ons al vanaf het begin enorm waarderen.

 

Sinds 2011 hebben wij onze ziel zaligheid gelegd in het slagen van onze droom, Cupcake & Co.. Wij hebben 7 dagen per week en 24 uur per dag met heel veel passie en nog meer plezier onze winkel uitgebaat. Deze tomeloze inzet blijkt nu een aanslag te zijn op onze gezondheid en bemerken wij dat wij roofbouw op ons zelf aan het plegen zijn. Deze feiten hebben ons aan het denken gezet en dat heeft geresulteerd in een zeer emotioneel en moeilijk besluit:

 

Cupcake & Co., gevestigd in het oudste pand van Alkmaar, zal vanaf 1 maart 2015 haar deuren aan de Huigbrouwerstraat 24 sluiten.

 

Wij hebben dit besluit niet gemaakt door over 1 nacht ijs te gaan, maar het is een weloverwogen besluit, waar wij al wat langer onze gedachten over hebben laten gaan. De combinatie van onze verminderde gezondheid en de huidige, iets te grote locatie, heeft dit besluit echter wel versneld. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat deze mededeling even schrikken is. Wij kennen jullie veelal bij naam en/of toenaam en zelfs de kinderen en/of kleinkinderen zijn bij ons niet onbekend.

 

Dat wij deuren de van de huidige locatie sluiten, wil niet per sé zeggen dat Cupcake & Co. helemaal stopt. Wij willen alleen wat terugschakelen, zodat het runnen van een eigen kleinschaligere onderneming met hetzelfde enthousiasme voor ons goed valt te doen.

 

Op het moment van schrijven onderzoeken wij een aantal mogelijkheden om Cupcake & Co. in een andere vorm voort te zetten. De mogelijkheden die wij momenteel onderzoeken zijn o.a.:

  • De winkel voortzetten op een andere kleinschaligere locatie* zonder tea room
  • Overname van de winkel door geïnteresseerden**
  • Continuering van onze activiteiten vanaf ons privéadres

 

In de aankomende 14 dagen hopen wij hierover meer duidelijkheid te hebben, zodat wij dat ook aan u, onze gewaardeerde klanten, kunnen communiceren. Zowel op FB als via onze nieuwsbrief houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Zijn er onduidelijkheden of vragen, neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail.

 

Cupcake & Co zal te allen tijde de mooiste & lekkerste taarten op bestelling blijven maken, onafhankelijk voor welke van de eerdere genoemde opties zal worden gekozen. De agenda voor 2015 loopt in ieder geval al weer aardig vol!

 

Vanwege een overschot aan inventaris/winkelvoorraad, zullen wij begin februari een aantal dagen plannen waarop u het een en ander met veel voordeel zou kunnen aanschaffen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Cupcake & Co.

 

*indien shop-in-shop doorgaat dan herstarten wij half april vanaf een andere locatie in het centrum van Alkmaar

**Heeft u altijd al uw eigen onderneming willen runnen en vindt u dat dit voor u het juiste moment is om die stap te nemen, neem dan contact met ons op via ons   contactformulier of bel 072-5127311.

Cupcake & Co heeft een grote vaste klantenkring, 3000 “likes” op Facebook en geniet inmiddels een grote bekendheid in Alkmaar en verre omstreken.

www.scriptsell.net