Skip to content

American Fifties Tearoom

Cupcake & Co is meer dan een “taartenwinkel”!

Logo Lavazza coffee - American fifties tearoomOp de 1ste etage van ons historische pand hebben wij een tearoom gerealiseerd geheel in de stijl van de Fifties. Het interieur is deels uit deze fantastische periode, die ook wel de Happy Days wordt genoemd.
U kunt bij ons terecht voor een heerlijke koffie, cappuccino of welke koffie variant dan ook. Wij schenken LAVAZZA, dat is al meer dan 100 jaar het Koffiemerk bij uitstek. LAVAZZA is een van de meest toonaangevende (koffie) merken in Europa.

Thee bij Cupcake & Co

Natuurlijk is er ook aan de thee liefhebbers gedacht, wij hebben hier gekozen voor LIPTON, een trendy merk met heel veel smaken/soorten in hun assortiment.
De Fifties Coca Cola koelkast is gevuld met diverse frisdranken en vanaf het moment dat de “R” weer in de maand zit schenken wij ook heerlijke warme Chocomel. Voor de liefhebbers met een flinke toef slagroom, gewoon omdat het kan!
Bij Cupcake & Co hebben wij iedere dag ovenverse cupcakes op de plank. Wij hebben gekozen voor een wisselend aanbod, vaak seizoensgerelateerd of qua smaak en uitvoering verbonden aan een thema (denk aan de feestdagen/evenementen etc) In de wintermaanden staan er soms ook warme hartige lekkernijen op het menu.

Koffie in een historische omgeving

De American Fifties Tearoom is ook beschikbaar voor kleine groepen die in besloten kring iets te vieren hebben. Informeer naar de mogelijkheden. Er zijn legio bedrijven die inmiddels hun weg naar Cupcake & Co hebben gevonden.
Een bakkie drinken in een historische omgeving, dat kan bij Cupcake & Co. Ons pand dateert uit 1472, het is het oudst bekende pand van Alkmaar en zelfs 13 jaar ouder dan het oudste pand van Amsterdam!

Wij heten u graag van harte welkom!

www.scriptsell.net